Katsekontakti ja kiireetön kohtaaminen

Maanantai 8.1.2024 klo 13.53 - Lotta Saine

Istun tätä kirjoittaessani Betlehemissä ja vien kohta erään perheen talliin, koska heille ei ollut tilaa täällä majatalossa. Sinne talliin syntyy myöhemmin pieni, viaton lapsi, joka tuo tullessaan maailmaan valon ja rakkauden. Lapsi, joka muuttaa kaiken.

Kun sinä luet tätä, ovat Itämaiden viisaatkin jo käyneet viemässä lahjansa vastasyntyneelle. Jouluvaelluksen tavarat on kerätty pois, roolivaatteet pesty ja joulu riisuttu. Uusi vuosi ja arki ovat jo täällä. Toiminta rullaa, suunnitelmat, aikataulut ja valmistelut on tehty hyvissä ajoin etukäteen, jotta kaikki sujuu mallikkaasti ja päivän tärkeät kohtaamiset ovat laadukkaita. Työtä tehdään suurella sydämellä.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kohtaaminen, kiireettömyys, varhaiskasvatus

Kohdataan!

Maanantai 17.4.2023 - Jaana T

Kohdataan!

Olet ehkä huomannut, että seurakunnan logoon on lisätty tekstiä. Tuo Kohdataan! on seurakunnan uusi tunnuslause. Haluamme kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet ja juuri siinä hetkessä, missä olet.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: kohtaaminen, kysely

Kosketuksia

Perjantai 19.9.2014 - Hanna Suhonen

Taputus olkapäälle, lämmin halaus, jämäkkä kädenpuristus, tönäisy ruuhkassa.  Koskettamisen tapoja on monia ihmisten välillä. Tahallisia, tarkoituksellisia sekä myös tahattomia.  Toiset tuntuvat ihanan hyviltä, toiset taas jopa kovilta.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Kosketus, kohtaaminen, huolenpito