Panjo ja kumppanit seikkailevat

Minkälainen kissa on Panjo Junior? Ja kuka kumma on veneen alla asunut Katti Kaksupallo? Entä mitä yhteistä sillä on Patti Kaksupallon kanssa?

Nummelan pyhäkoulu Pyhiksessä on tänä syksynä tehty hauskoja seikkailuvideoita, jotka löytyvät uudelta Youtube-kanavalta.Pyhisläiset ovat antaneet äänet videoilla seikkaileville hahmoille: suloisille Elli- ja Helli-hiiritytöille sekä hellyttävälle Patti-oravalle. 

Myös pari pikkupyhisläistä on ahkeroinut pupuveljesten ääninä.

Panjon omalta Youtube-kanavaltalöydät ystävysten mukavia ja välillä vähän jänniäkin seikkailuja! 
Joulukalenterissa on jännät paikat!

Panjo Juniorin eno, vanha Panjo on nuoruudessaan tehnyt jännittävän joulukalenterin. Se on myös nyt seurakunnan Siiven suojassa -sivuilla seurattavissa joulukuun ajan.   Panjo on töissä Mediatalo A-Nelosessa. Mutta voi kauheata, siellä on vaihtunut pomo. Eikä uusi pomo välitä mistään joulujutuista. Varsinkin sen mielestä se seimenlapsi on hömppää. Panjo on tuohtunut. Se on tottunut joka vuosi tekemään jouluvideon.

Nyt alkaa kova taistelu siitä, saako Panjo tehdä sen seimikuvaelmansa vai ei.

Iloista adventin aikaa kaikille toivoo Marla ja Kari tiiminsä kanssa

Avaa kalenterin ensimmäinen luukku alta! Voit klikata videossa näkyvää Youtube-kuvaketta, josta pääset Panjon omalle kanavalle katsomaan muitakin luukkuja (voit avata luukun päivässä tai katsoa vaikka kaikki kerralla!)

Tästä linkistäpääset suoraan Youtubeen katselemaan joulukalenteria.