Päiväkerho


Haku päiväkerhoihin kaudelle syksy 2024 - kevät 2025 tapahtuu etusivulta löytyvän hakulinkin kautta. Hakuaika syksyllä alkaviin kerhoihin on 1.3.-30.4.2024. Kerhoihin voi hakea myös hakuajan jälkeen etusivun linkkiä käyttäen, ja jos ryhmässä on tilaa, lapsi voi aloittaa kerhossa. 

Vihdin seurakunnan päiväkerho on lasten oma kerho, jossa tehdään yhdessä monenlaista mukavaa ja tutustutaan kavereihin. Päiväkerho tarjoaa laadukasta seurakunnan varhaiskasvatusta kolmena päivänä viikossa. Kerhokerta on kestoltaan 2,5 tuntia. Ryhmässä toimii 2-3 lastenohjaajaa lasiryhmän koosta riippuen.

Päiväkerhossa lastenohjaajat rakentavat toiminnan monipuoliseksi, lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi. Päiväkerhossa leikitään, lauletaan, tehdään kädentöitä, jumpataan, kuunnellaan satuja, ulkoillaan ja retkeillään sekä hiljennytään kerhohartauksiin. Toimintaa ohjaavat kristilliset arvot, ja lapsi nähdään ainutlaatuisena ja kallisarvoisena. Päiväkerho on lasta varten - hänen kasvunsa ja oppimisensa tueksi.

Syyskaudella 2024 päiväkerhoryhmät tarjoavat toimintaa v. 2019-2021 syntyneille lapsille.
Hakuvaihtoehdot ovat seuraavat:
Kirkonkylän Pappila, 3 krt./vko

Numelassa ei ala syksyllä -24 ryhmää vähäisen hakijamäärän takia.

Vuodenvaihteessa 2025 mukaan voivat hakea myös v. 2022 syntyneet lapset, jotka täyttävät toukokuun -25 loppuun mennessä kolme vuotta. Kerhoryhmä aloittaa toimintansa, jos ryhmään ilmoittautuu vähintään kymmenen lasta.


Kerhojemme lukukausimaksu on kaudella 2024-25:
- evankelisluterilaiseen kirkkoon kuuluvilta 90 e/puoli vuotta
- kirkkoon kuulumattomilta 135 e/puoli vuotta.
Maksu laskutetaan kahdesti lukuvuodessa. Kirkon jäsenet voivat hakea vapautusta kerhomaksusta perheen taloudellisista syistä.

LISÄTIETOJA päiväkerhon toiminnasta!

Kerhopaikat
VIHTI KK, Pappila, Niuhalanraitti 6c, 0400-235738

Lisätietoja:
varhaiskasvatuksen ohjaaja Hanna Suhonen p. 040-3564512 tai hanna.suhonen(AT)evl.fi

Tervetuloa kerholaisten iloiseen joukkoon!