Perheiden kerhot
kaudella syksy 2023- kevät 2024

 

Tervetuloa perheiden kerhoihin lapset ja aikuiset yhdessä! Perhekerhot, Toukkatupa ja Perheiden kohtaamispaikat tarjoavat leikki- ja jutteluseuraa, ohjattua toimintaa ja rentoa yhdessäoloa. Tule mukaan - ilmoittautumista ei tarvita!

NUMMELA Seurakuntakeskus, Kappelitie 5

Tiistai: 9-11.30 Perhekerho (lounasmahdollisuus 5.9. alkaen)
Torstai: 9-11.30 Perhekerho (lounasmahdollisuus 5.9. alkaen) 
13-15 Toukkatupa (vanhemman ja vauvan kerho)
17-19 Perheiden kohtaamispaikka (yhteistyössä Vihdin MLL, päivällismahdollisuus)
OJAKKALA Srk:n kerhotila, Kenttätie 2Keskiviikko: 9-11.30 Perhekerho 
KIRKONKYLÄ Seurakuntatalo, Niuhalanraitti 6 b
Maanantai: 17-19 Perheiden kohtaamispaikka (yhteistyössä Vihdin MLL, päivällismahdollisuus)
KIRKONKYLÄ Pappila, Niuhalanraitti 6 c
Keskiviikko: 9-11.30 Perhekerho


OTALAMPI Otalammen Työväentalo, Ratatie 13Perjantai: Perhekerho 9-11


Lounas ja päivällinen yli 7-vuotiaat 3 e / hlö, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
Aamupalatarjoilut maksuttomia.

 

Perhekerho ja perheiden kohtaamispaikka

Perhekerhossa ja perheiden kohtaamispaikassa kantavana ajatuksena on tarjota vanhemmalle ja lapselle hyviä yhteisiä kokemuksia muiden samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Perhekerhot ovat kohtaamisen paikkoja, joissa aikuinen ja lapsi toimivat yhdessä. Haluamme ensisijaisesti tarjota lapsille ja aikuisille paikan viettää aikaa yhdessä leikkien, laulaen, askarrellen tai vain mukana ollen lapsen ikätaso huomioiden. 

Mukaan voi tulla ja  lähteä oman aikataulunsa ja lasten tarpeiden mukaan. Toiminta jakautuu tasaisesti koko kerhoajalle.

Perhekerhon yhteydessä on mahdollisuus edulliseen ruokailuun Nummelassa tiistaisin ja torstaisin klo 11-13. Perheiden kohtaamispaikassa on mahdollisuus ruokailla torstaisin Nummelassa ja maanantaisin Kirkonkylässä klo 17-17.45 . Ruokamaksu on yli 7-vuotialta 3 e ja alle 7-vuotiaat syövät ilmaiseksi.

Perheiden kohtaamispaikka on osa Länsi-Uudenmaan soten perhekeskusten kohtaamisapikkatoiminnan pilottihanketta. Se totuteutetaan yhteistyössä Vihdin MLL:n kanssa. 

Toukkatupa

Toukkatupa on vanhemman ja vauvan yhteinen kerho, jossa on aikaa yhdessä leikittelylle, seurustelulle ja hiljentymiselle. Toukkatuvan kesto on 2 tuntia. Toiminnassa on tärkeää samassa elämäntilanteessa olevien vertaistuki toisilleen sekä vanhemman ja vauvan vuorovaikutuksen vahvistaminen ja siitä iloitseminen. 


Tiedustelut:

Perhekerhot Hanna Suhonen, 040-3564512, hanna.suhonen(AT)evl.fi
Toukkatupa Satu Tolonen, 040-3531928, satu.tolonen(AT)evl.fi