Yhteistyö

Äidit, isät, mummit, kummit, vaarit, tädit, ja sedät - teette arvokasta työtä lapsen kasvamisen poluilla. Haluamme kulkea rinnallanne kasvatustyössä, olla mukana elämän arjessa ja juhlassa, iloissa ja suruissa, yhdessä eläen, ihmetellen ja oivaltaen.

Teemme myös laajaa yhteistyötä lapsen kasvua tukevien tahojen kanssa:
Vihdin koulut ja päiväkodit, neuvolat,
kunnan varhaiskasvatus ja koululaisten iltapäivätoiminta ja kirjasto sekä
Vihdin MLLVihdin Kriisikeskus ja Mielenterveysseura, Kamalat Äidit/NNKY ja Ensi- ja turvakotien liitto ovat arvokkaita yhteistyökumppaneitamme.

Päivähoito:

Päivähoitoyksiköillä on mahdollisuus omaan seurakunnan yhteyshenkilöön, joka on päivähoidon henkilöstön tukena lasten uskontokasvatuksessa. Päiväkotikohtaisesti on mahdollista suunnitella ja toteuttaa yhdessä erilaisia hetkiä, tapahtumia ja projekteja.

Yhteistyön uutena muotona on mentorointi. Mentoroinnin tavoitteena on tukea päivähoidon henkilökuntaa uskonnollis-katsomuksellisen orientaation toteuttamisessa omassa yksikössään koulutuksen ja mentorointisuhteen kautta.

Päivähoidon väki on tervetullut mukaan erilaisiin kirkkohetkiin ja tapahtumiin, kirkkoihin ja seurakuntakeskuksiin. Erilaisia kohtaamisen ja koulutuksen tilaisuuksia järjestetään ajatusten vaihtamiseksi ja työn sisällön kehittämiseksi kasvattajien kesken.


Päivähoitoyhteistyötä koordinoi perhetyöohjaaja Satu Tolonen, puh. 040-3531928, satu.tolonen(AT)evl.fi