Lisätietoa päiväkerhosta

Milloin kerhot kokoontuvat?

Päiväkerhoryhmät kokoontuvat klo 9-11.30. Kerhokertoja on viikossa kolme.

Mitä kerhossa tehdään?

Päiväkerhossa lastenohjaajat rakentavat toiminnan monipuoliseksi, lapsen kokonaiskehitystä tukevaksi. Päiväkerhossa leikitään, lauletaan, tehdään kädentöitä, jumpataan, kuunnellaan satuja, ulkoillaan ja retkeillään sekä hiljennytään kerhohartauksiin. Toimintaa ohjaavat kristilliset arvot, ja lapsi nähdään ainutlaatuisena ja kallisarvoisena. Päiväkerho on lasta varten – hänen kasvunsa ja oppimisensa tueksi.

Onko lapseni vakuutettu?

Päiväkerholainen on vakuutettu seurakunnan puolesta.

Mitä muuta pitäisi huomioida?

Kerhossa pidetään pieni evästauko. Lapselle tulisi varata mukaan pienet eväät, esim. pieni voileipä, pieni tuorepala ja juoma. Kerhossa on hyvä käyttää sisätossuja tai jarrusukkia sekä mukavia askartelu- ja maalaushommiinkin sopivia vaatteita. Päiväkerhossa myös ulkoillaan ja retkeillään, jolloin lapsella tulisi olla päällä säänmukainen ulkoiluvarustus.

Kerhokauden alussa vanhemmat kutsutaan lapsen mukana tutustumaan tiloihin, ohjaajiin ja kerhon toimintaan. Kerhokauden aikana vanhemmilla on mahdollisuus kahdenkeskisen vanhempainvartti-keskusteluajan varaamiseen ohjaajan kanssa.  Lastenohjaajien kanssa voi muulloinkin keskustella luottamuksellisesti kaikista lasta koskevista asioista. Ohjaajia sitoo vaitiolovelvollisuus.