Avaa rohkeasti ovi!

Share |

Maanantai 9.8.2021 klo 14:30 - Lotta Saine


Vihdin kirkon ovi on iso ja raskas, mutta onneksi se on usein jo hyvissä ajoin avattu valmiiksi. Pieni aktiivisten joukko on kirkonkyläläisten iloksi pitänyt kirkon ovia auki jo keväästä asti – oletko jo käynyt hiljentymässä, kahvilla, juttelemassa kirkossa? Nummelan seurakuntakeskuksella on monta ovea ja yleensä paljon ihmisiä, jotka neuvovat oikean oven luo. Pappilan kuistin ovi on monille perheille tuttu ja rakas ovi, jonka takaa löytyy kerho, kavereita ja touhua jos jonkinmoista.
Haluamme erityisesti tänä syksynä olla avaamassa sinulle ovea, helpottamassa sisääntuloa. Olemme kaivanneet ovista, meidän kaikkien yhteisistä ovista, tulevia ihmisiä, sinua. Aiomme olla iloisina ja avuliaina vastaanottamassa sinua, isoa tai pientä seurakuntalaista. Ja vaikka et olisi edes seurakunnan jäsen, olet silti aina tervetullut ovista sisälle. Älä anna oven koon tai sijainnin hämätä tai pelottaa, se aukeaa kyllä sinulle. Ja kun pääset sisälle, avaa ovea rohkeasti myös muille. Tarvitsemme apuasi siinä, että mahdollisimman moni uskaltaa ja haluaa avata seurakunnan ovia - tarvitsemme sinua avaamaan ovia, ohjaamaan eri-ikäisiä vihtiläisiä ovista sisälle.

Ensi sunnuntain teksti kertoo Paavalista, joka on saanut Herralta palvelutehtävän ja haluaa sitä tehdä. Samasta tehtävästä johtuen me avaamme kaikille ovia seurakuntaan ja eri tavoin julistamme evankeliumia, ilosanomaa. Se välittyy rukouksissa, kertomuksissa, saarnoissa, kerhohartauksissa, diakonian kohtaamisissa, metsäretkillä, hautausmaalla, konserteissa ja kirkkokahveilla. Ilosanoma on yhteinen ja meitä kaikkia tarvitaan sen julistajiksi, tärkeän sanoman eteenpäin viejiksi. Tervetuloa, me jo odotamme sinua!

Ap.t. 20:24
Eloon jäämiseni ei minulle merkitse kuitenkaan mitään sen rinnalla, että pääsen matkani päähän ja saatan loppuun Herralta Jeesukselta saamani palvelutehtävän: julistaa evankeliumia Jumalan armosta.

Avainsanat: Uuden alku, syksy, ovet


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini