Odotus

Share |

Keskiviikko 6.11.2019 - Hanna Suhonen


Mitä mukavaa tapahtumaa sinä odotat tällä hetkellä? Odotatko, että tulisipa jo viikonloppu? Väikkyykö seuraava loma jo silmissäsi? Vai odotatko kohta kotiin palaavaa lastasi tai puolisoasi? Odotatko hartaasti, että saisit olla hetken hiljaa, yksinäsi ja rauhassa? Entä onko mielesi valtaamassa ehkä jo tulevan joulun tuikkivat kynttilät? Tai ihan joku arkipäiväinen asia, iltalenkki tai seuraava ateria tai kahvipaussi?

Jos odotuksissa on jokin kiva ja miellyttävä asia, odotusaika on yleensä mukavaa ja vähän kihelmöivääkin. Se kannattaa käyttää hyväksi! Ilo tulevasta tapahtumasta voi joskus tuottaa melkein yhtä suurta nautintoa kuin itse h-hetki.

Olisiko sinulla pieni hetki aikaa pysähtyä kuulostelemaan, mitä ajatuksia kivan asian odottaminen sinussa synnyttää? Miksi jollakin tapahtumalla on niin suuri merkitys, että sen odotuskin tuntuu arkea kohottavalta? Ehkä tämän pohdinnan myötä löydät joitakin tärkeitä merkityksiä elämässäsi. Löydät jotakin, mitä todella arvostat tai asian, joka kannattelee sinua.

Joskus on tarpeellista pysähtyä ja havainnoida sitä hyvää, mitä elämässä jo on. Ja siitä voi vaikka huikata kiitoksen Taivaan Isälle, hyvän alkulähteelle.

Avainsanat: odotus, ilo, arvot, kiitollisuus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini