Uskallatko astua sisälle?

Share |

Tiistai 30.7.2019 klo 10.56 - Lotta Saine


Seurakunnan tiloista löytyy monenlaista ovea – millaisesta ovesta sinä kävelet sisälle? Onko joku ovi sinulle jo tuttu, rakas? Vai oletko ehkä jo etukäteen käynyt katsomassa uutta ovea, josta aiot pian astella sisälle?

Vihdin kirkon ovi on iso ja raskas, mutta onneksi se on usein jo hyvissä ajoin avattu sinulle valmiiksi. Nummelan seurakuntakeskuksella on monta ovea ja niistä saattaa helposti mennä sekaisin – onneksi siellä usein on paljon väkeä, jotta voi kysyä neuvoa oikean oven löytymiseen. Pappilan kuistin ovi on talvipakkasilla aika hankala ja omapäinen, mutta pienellä suostuttelulla toimii kyllä. Kirkkoherranviraston ovi on jo varmasti tullut aika monelle vihtiläiselle tutuksi, vaikka se hiljattain muutti paikkansa Nummelan sydämeen.

Haluamme tänäkin syksynä olla avaamassa sinulle ovea, helpottamassa sisääntuloa. Aiomme olla iloisina ja avuliaina vastaanottamassa sinua, isoa tai pientä seurakuntalaista. Vaikka et olisi edes seurakunnan jäsen, olet silti aina tervetullut ovista sisälle. Älä anna oven koon tai sijainnin hämätä tai pelottaa, se aukeaa kyllä sinulle. Ja kun pääset sisälle, avaa ovea rohkeasti myös muille. Tarvitsemme apuasi siinä, että mahdollisimman moni uskaltaa ja haluaa avata seurakunnan ovia.

Kutsu ystäviäsikin mukaan, meillä on runsaasti tilaa tulla ja olla. Erilaiset ovet kätkevät taakseen paljon erilaista toimintaa ja tilaisuutta, joissa läsnäolosi olisi ilo.

Tervetuloa! Avaa ovi ja astu rohkeasti sisälle, olet odotettu!

Avainsanat: arki, ovet, syksy


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini