Avaa ovi ja astu sisään!

Share |

Keskiviikko 2.8.2017 klo 9.31 - Lotta Saine


Seurakunnan tiloista löytyy monenlaista ovea – millaisesta ovesta sinä kävelet sisälle? Vihdin kirkon ovi on iso ja raskaskin, mutta onneksi se on usein jo hyvissä ajoin avattu valmiiksi. Nummelan seurakuntakeskuksella on monta ovea – onneksi siellä usein on paljon väkeä jotta voi kysyä neuvoa oikean oven löytymiseen. Pappilan kuistin ovi on talvipakkasilla aika hankala, mutta pienellä suostuttelulla toimii kyllä. Seurakuntatalon viraston ovi on varmasti aika monelle vihtiläiselle tuttu.
Haluamme tänäkin syksynä olla avaamassa sinulle ovea, helpottamassa sisääntuloa. Aiomme olla iloisina ja avuliaina vastaanottamassa sinua, isoa tai pientä seurakuntalaista. Ja vaikka et olisi edes seurakunnan jäsen, olet silti aina tervetullut ovista sisälle. Älä anna oven koon tai sijainnin hämätä tai pelottaa, se aukeaa kyllä sinulle. Ja kun pääset sisälle, avaa ovea rohkeasti myös muille. Tarvitsemme apuasi siinä että mahdollisimman moni uskaltaa ja haluaa avata seurakunnan ovia.

Ensi sunnuntain tekstikin kertoo myös johonkin sisälle astumisesta. Tekstissä käydään sisälle ahtaasta portista, mutta toivottavasti sinä löydät tiesi kirkkoon ja astut sisälle juuri sinulle sopivan kokoisesta ovesta. Tervetuloa, me jo odotamme sinua!

Matt. 7:13-14
"Menkää sisään ahtaasta portista. Monet menevät avarasta portista ja laveaa tietä, mutta se vie kadotukseen. Miten ahdas onkaan se portti ja kapea se tie, joka vie elämään, ja vain harvat löytävät sen!”

Avainsanat: Uuden aloitus, Arki, Syksy


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini