Terveisiä Lempi-lampaalta

Share |

Tiistai 21.6.2016 - Lotta Saine


Lempi-lammas uskaltautui mukaan Lähetysjuhlin juhlahumuun lauantai-illan Keitaalle, perheiden piknikille ja se kyllä kannatti! Lempistä oli ihanaa tavata lapsia ja jutella heidän kanssaan, vähän hassutella ja tanssiakin Lempi juhlilla sai.  Oli myös oikein mukavaa olla lavalla ihastuttavan Julian kanssa juontamassa tilaisuutta ja varsin jännittävää oli Lempin mielestä laulaa lavalla – laulaminen ei näet ole ihan Lempin lempipuuhaa. Mutta omasta mielestään Lempi suoriutui siitäkin tehtävästä aika hyvin, joskus vaikeiden asioiden tekemisestä tulee kuitenkin aika kiva olo jälkeenpäin. Sellainen rohkea ja onnistunut olo. Minkä vaikean asian tekeminen saa sinulle sellaisen olon?

Anita_ja_Lempi.jpg

Sunnuntaina Lempi-lammas osallistui Anita-papin kanssa pyhäkouluhetkeen. Tai oikeastaan Lempi lähti omille teilleen, ilman lupaa, mutta onneksi avuliaat lapset ryhtyivät Anitan avuksi paimeniksi ja etsivät kaikki kadonneet lampaat – Lempin lisäksi 11 lammasta oli lähtenyt etsimään vihreämpää ruohoa aitauksen ulkopuolelta. Voi sitä riemua kun kaikki lampaat löytyivät ja voi Lempin riemua kun hänetkin löydettiin, oli aika jännittävää olla yksin vieraassa paikassa, hieman eksyksissä. Onneksi pienet tytöt veivät hänet takaisin aitaukseen, oman lauman, paimenten, toisten lasten ja Anitan luokse. Ihmeellinen asia on se että Paimen on luvannut jättää ne 99 lammasta ja lähteä etsimään sitä yhtä kadonnutta. Hienoa että kun kuulumme Jumalan paimennettaviin, voimme aina luottaa Hänen huolenpitoonsa!

Lempi on myös jo lähtenyt kesälaitumille ja lähettää vihreän ja maukkaan ruohon keskeltä kaikille lapsille paljon määkiviä terveisiä ja oikein iloista ja lämmintä kesää! Seuraavan kerran Lempin voi tavata Pappilassa Vihti-päivillä lauantaina 20. elokuuta. Nähdään!

Avainsanat: Lempi-lammas, kadonnut lammas, kesä


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini