Olet tässä

Share |

Tiistai 10.5.2016 - Hanna Suhonen


Suuntaamme askeleemme kauppakeskukseen ja rullaportaiden alla olevalle info-taululle. Kartassa kirkkaana loistava punainen täppä ”Olet tässä” auttaa kummasti hahmottamaan, missä olemme ja mihin päin pitäisi suunnistaa löytääkseen sämpylöitä ja pillimehuja. Apu löytyy nopeasti! Nämä opaskartat punaisine pylpyröineen ovat arjessamme jo niin tuttuja - mutta aina yhtä loistavia suunnannäyttäjiä!

Oletko jo huomannut, että kesäkuussa Vihdin kirkonkylässä pysähdytään myös punaisen täpän kohdalle etsimään suuntaa ja matkaevästä? Saamme olla yhdessä järjestämässä valtakunnallista suurtapahtumaa Lähetysjuhlia 11.-12.6. Juhlien tunnuksena on ”Olet tässä”.

Toivon, että juhlaviikonloppu voisi antaa meille jokaiselle sellaista evästä, mitä kukin juuri tässä vaiheessa ja elämäntilanteessaan tarvitsee. Yhdessä olemista, iloa, rauhoittumista, hoitoa, tilaa juosta ja vipeltää, tietoa ja unohtumattomia elämyksiä. Liity siis porukkaan koko perheen voimalla! Juhlilta saat voimaa hoitaa omaa tehtävääsi arjessa, äitinä tai isänä, isovanhempana tai kummina. Sekin on sitä lähetystyötä ihan parhaimmillaan, johon Taivaan Isä on meidät kutsunut.

Raamatussa kerrotaan Jesajasta, jota Jumala kutsui erityiseen tehtävään. Jesaja yritti keksiä hyviä syitä, joiden perusteella kieltäytyä. Jumala kuitenkin antoi Jesajalle rohkaisua ja voimaa, evästä. Jesajan mieli muuttui. ”Minä kuulin Herran äänen sanovan: -Kenet minä lähetän? Kuka lähtee sanan viejäksi? Niin minä vastasin: -Tässä olen, lähetä minut!” Jes. 6:8

Avainsanat: Lähetysjuhlat, voimaa arkeen, eväs


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini