Hot Mama

Share |

Perjantai 25.4.2014 - Mom Zilla


Olen se mama, joka ei  tiedä kuinka keskustan ostoskeskuksessa pääsee rattaiden kanssa  kerroksesta toiseen;  se todella hot mama, jolla on liian kuuma  toppatakki, ettei vaan tule rintatulehdus. Imetysdieetin takia voin  ottaa stockan kahvilassa vaikkapa...hm, haudutettua teetä. Notku siinä  sitten. Bondaa muiden äitien kanssa; ai niin, kenelläkään ikäiselläni ei ole enää vauvoja.

Ja entä se asuste sitten, itse vauvahenkilö? Typy oli tänään tosi kipeä  ja itki suurimman ajan kaupunkireissusta. Lisäksi hän kakkasi itsensä  kainaloita myöten. Onneksi ei ollut trendikkäin asu hänelläkään, vaikka  olenkin oppinut mihin ihmiset tarvitsevat tahranpoistoainetta.  Lapsettomana en sitäkään tiennyt.

Vaikka tämäkään ei ollut hupireissu, vaan oma lääkärireissuni, päätin,  etten raijaa lasta hetkeen mihinkään, ellei ole pakko. Kipeän lapsen  paikka on kotona. Myös näin epätrendikkään ihmisen on paras pysyä täällä pellonreunassa, korkeintaan kotipihalla. Jatkan siis arkea kokki- ja  sisustusohjelmien parissa.

Kirjoittaja kuvaa itseään näin:
"Olen  40+vuotiaana tullut biologiseksi äidiksi, takana vuosia uusperheessä kahden nyt jo teinin äitipuolena."
Hänen bloginsa "Momzilla" läydät tästä linkistä, jossa lisää ajatuksia äitiydestä.

Avainsanat: Äitiys, lapset, blogimaailma


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini